طرز تهیه سالاد ماکارونیبا دستوری متفاوت
سالاد ماکارونیاز انواع سالادهای مغذی و خوشمزه است که به دلیل طعم و مزه بی نظیری که دارد اغلب در مهمانیها به عنوان پیش غذا سرو میشود. طرز تهیه سالاد ماکارونیبسیار راحت است و اگر شما فوت و فنهایی را در هنگام تهیه این پیش غذا رعایت کنید میتوانید سالادی خوش طعم را در تهیه کنید. توجه داشته باشید که سالاد ماکارونی از انواع سالادهای کامل است و شما میتوانید در صورت تمایل این سالاد را به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید.
مواد لازم
هویج 2 عدد
ماکارونی فرمیا بسته
فلفل دلمه 1 عدد(میتوانید از رنگهای مختلف فلفل دلمه برای زیباتر شدن غذا استفاده کنید)
نخود سبز پخته 200 گرم
ذرت شیرین پخته شده 250 گرم
ژامبون مرغ 300 گرم
لیمو ترش 1 عدد
سس مایونز 500 گرم
روغن زیتون نصف ته استکان
ادویه (نمک،فلفل سیاه ، زردچوبه) به مقدار نیاز
خیار شور
طرز تهیه سالاد ماکارونی
برای پخت سالاد ماکارونیابتدا ماکارونیها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارونیهاست ،بپزد و کاملا نرم شود.
بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارونیها بهتر شود.سپس ماکارونیها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.
بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارونی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.
برای درست کردن سس سالاد ماکارونیابتدا در ظرفی سس مایونز را میریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.
سالاد ماکارونیآماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.
توصیه میشود سالاد ماکارونیرا بخاطر ویژگی پاستا که رطوبت را تا حد زیادی به خود جذب میکند،براینکه بعد از اضافه کردن سس و گذاشتن داخل یخچال خشک نشود به آن مقداری روغن زیتون هم اضافه کنید.
تن ماهی کنسروشده
محل نگهداری تن ماهیکنسرو شده ، انباری و یا کابینت آشپزخانه میباشد. نگهداری در یخچال سبب زنگ زدن و کاهش کیفیت آن میشود. نگهداری در جای خشک سبب ماندگاری تن ماهی تا 5 سال میشود . در صورت باز شدن درب قوطی ، باید تمام محتویات آن را در ظرف دیگری خالی کرده و در یخچال نگهداری کنید ، ضمنا هرچه زودتر آن را مصرف نمایید.
سیب زمینی
انباری و زیرزمین محلی مناسب برای نگهداری سیبزمینی میباشد. قرار دادن آن در یخچال سبب میشود که نرم و شل شده و نشاستهموجود در آن تجزیه شود.